27 04 2025

رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه کردستان، در جشن بزرگداشت روز روانشناس و مشاور با تاکید بر ضرورت توجه به سلامت روان در جامعه، خواستار ترویج فرهنگ استفاده از مراکز روانشناختی و مشاوره در خانواده‌ها شد.

سلامت روان، حلقه مفقوده جامعه؛ فرهنگ مراجعه به روانشناس ترویج شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر ناصر شیربگی در مراسم روز گرامیداشت روانشناس و مشاور که در تالار مولوی دانشکده علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد، بر لزوم توجه به سلامت روان به عنوان جزء جدایی‌ناپذیر از سلامت کلی فرد تأکید کرد.

وی با اشاره به تجربیات شخصی، بیان کرد که مشکلات روانی می‌توانند تأثیر زیادی بر سلامت جسمی داشته باشند و بر اهمیت مراجعه به مشاوران و روانشناسان تأکید کرد. وی همچنین به ضرورت ترویج فرهنگ مشاوره در جامعه اشاره داشت و خواستار تلاش بیشتر افراد در این حوزه شد.

رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی به تاریخچه روانشناسی در ایران پرداخت و نقش دانشگاه کردستان را در تأسیس رشته‌های روانشناسی و مشاوره مورد توجه قرار داد. وی به پیشرفت‌های اخیر در این رشته‌ها اشاره کرد و بیان داشت که در حال حاضر بیش از ۱۸ گرایش در روانشناسی و ۷ رشته در مشاوره در دانشگاه‌ها وجود دارد.

دکتر شیربگی همچنین با تأکید بر اهمیت پژوهش و تحقیق در حوزه روانشناسی، گفت که دانشجویان باید با تلاش بیشتر به ارتقاء این رشته و تولید دانش جدید کمک کنند.
وی به این نکته اشاره کرد که آموزش و پژوهش باید به هم پیوند خورده و منجر به پاسخگویی به مشکلات روانی جامعه شود. 
وی همچنین به اهمیت ایجاد فضایی حمایتی برای مشاوران و روانشناسان جوان در دانشگاه کردستان اشاره کرد و گفت که این افراد باید در محیطی سالم و پرانرژی فعالیت کنند.

در ادامه، دکتر ناصر یوسفی، استاد گروه مشاوره، با بیان اینکه مراجعه به روانشناسان و مشاوران در گذشته با نوعی احساس دوری و غربت همراه بود، تأکید کرد که امروزه در جوامع پیشرفته، افراد با افتخار از مشاوران خود یاد می‌کنند. 
وی در پایان از دانشجویان خواست که به این تغییر نگرش توجه داشته و در مسیر ترویج فرهنگ مشاوره در خانواده‌ها و جامعه تلاش کنند.


برچسب‌ها:

دانشجویان