درباره گروه

زبان فارسی علاوه بر اهمیت آن به عنوان زبان رسمی کشور، سیمای فکری و اندیشگانی  جامعه ی ایرانی نیز به شمار می رود. به همین دلیل مطالعه و بررسی، حراست و توسعه آن بسیار ضروری است. رشته زبان و ادبیات فارسی، رشته ای نظری است و دانشجویان عموما به مطالعه و نقد و بررسی آثار ادبی کشور می پردازند. دانشجویان در رشته زبان و ادبیات فارسی با متون نظم و نثر زبان فارسی آشنا می شوند و مهارت های لازم و آموزش های مناسب برای تدریس متون فارسی یا کار در حوزه های فرهنگی در جایگاه کارشناس زبان و ادبیات فارسی  را می آموزند. در رشته زبان و ادبیات فارسی مباحثی مانند سبک شناسی، خوانش متون کهن و معاصر، بلاغت، نظریه و نقد ادبی و...  مورد بررسی قرار می گیرد. در مقطع کارشناسی رشته زبان و ادبیات فارسی گرایشی وجود ندارد.

این گروه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری گرایش زبان و ادبیات فارسی، دانشجو می پذیرد.