درباره گروه

با توجه به‌ غنای زبان و ادبیات کردی از لحاظ مفاهیم، مضامین، آثار و چهره‌های برجسته‌، و همچنین ضرورت تلاش در جهت صیانت از این میراث ملی، و نیز با رجوع به‌ اصل پانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که‌ در آن صریح و آشکار به‌ تدریس زبان‌های اقوام در کنار زبان فارسی تأکید شده‌است و همچنین قرابت‌های زبان‌شناختی و شباهت‌های ‌مضمونی میان زبان و ادبیات کردی و زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه کردستان برای نخستین بار در سطح کشور اقدام به‌ ایجاد رشتة زبان و ادبیات کردی کرد.

چشم ­انداز گروه

گروه زبان و ادبیات کردی در راستای تداوم و توسعه آموزش و پژوهش در این حوزه اقدام به تهیه و تدوین برنامه درسی کارشناسی ارشد این رشته کرده و درخواست تأسیس آن را به دفتر گسترش وزارت علوم داده است که امید می­ رود به زودی مجوز پذیرش دانشجو در این مقطع نیز صادر گردد. همچنین برای پذیرش دانشجوی بین الملل برای این مقطع اقدام شده است.